Intermón Oxfam recapta 8.000 euros en un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El concert de gospel al Teatre-Auditori organitzat per Intermón Oxfam aconsegueix recaptar més de 8.000 euros. El cor de Gospel de Gràcia i el grup Two Cats van entusiasmar un públic molt participatiu i solidari amb el país africà d'Etiopia.

La música afroamericana ha arribat a Sant Cugat de la mà del cor de Gospel de Gràcia, el Grup Two Cats i la cantant Rachel Ratsizaty. La tercera edició del concert solidari de la secció local de la ONG Intermón-Oxfam ha dut, a l'escenari del Teatre-Auditori, més de 100 veus cantant Gospel. Els assistents van passar una estona agradable participant del concert a la vegada que feien un acte solidari amb Etiòpia.

Des de l'organització han mostrat la seva satisfacció per la resposta de la ciutat. Escoltem la portaveu de la secció local d'Inermón-Oxfam, Mari Creu Moya.

Mari Creu Moya

Estem molt contents i satisfets perquè la resposta va ser molt positiva


Els diners recaptats es destinaran a facilitar l'accés a l'aigua potable de la població d'Etiòpia. Un regal de Nadal que, segons la portaveu d'Intermón, els fa molta il.lusió. Mari Creu Moya.

Mari Creu Moya

Els diners són un regalet de Nadal pel projecte de l'aigua a Etiòpia que ens fa molta il.lusió


Actualment, la ONG Intermón-Oxfam duu a terme diferents projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país africà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.