Eroski proposa a treballadors i clients escollir el projecte solidari al qual donarà suport


  • Comparteix:

La iniciativa vol donar a conèixer el compromís solidari de l'empresa

La iniciativa vol donar a conèixer el compromís solidari de l'empresa

Eroski, amb un establiment a Sant Cugat, ofereix a clients i treballadors la possibilitat d'escollir el projecte solidari al qual donarà suport la fundació de la cadena. Eroski atorgarà a la iniciativa escollida 10.000 euros i, posteriorment, afegirà un euro més per cada persona que participi en l'elecció.

Fins al 8 de gener, clients i treballadors podran participar en la campanya 'Vot solidari'. Els tres projectes proposats són: l'ajut a la reintegració de víctimes de la violència de gènere, que promou l'associació Cailu; un projecte per desenvolupar el cafè de Comerç Just amb Intermon-Oxfam; i, per últim, la construcció de 26 llars a Cuba que promou Unicef per ajudar dones embarassades .

Els clients rebran una butlleta amb la qual podran escollir un dels tres projectes presentats. Els treballadors del grup Eroski també podran participar en la iniciativa. La col·laboració en l'elecció de l'ONG no suposarà cap cost per als participants. Eroski atorgarà a l'entitat escollida amb 10.000 euros als quals s'afegirà un euro més per cada persona que hagi dipositat un vot. La quantitat s'entregarà íntegrament a l'ONG.

Segons la fundació Eroski, l'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer el compromís de l'empresa amb projectes solidaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.