Nombrosos santcugatencs participen a la missa contra l'avortament i els matrimonis homosexuals


  • Comparteix:

Forta presència santcugatenca a la missa i a la posterior manifestació que aquest diumenge ha reunit milers de fidels a Barcelona en contra de l'avortament i els matrimonis homosexuals. Diversos membres d'associacions com e-cristians i l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) han participat a la concentració, tot i que ho han fet a títol personal.

Els actes han començat amb una missa que barrejava el català i el castellà a càrrec del cardenal Lluís Martínez Sistach. Després de la missa, els assistents han participat en un acte organitzat per diverses entitats catòliques agrupades sota el nom de plataforma Pacte per la Vida i la Dignitat, on s'han sentit consignes en contra de l'actual legislació sobre els matrimonis i els divorcis.

Diverses associacions santcugatenques han assistit a la concentració, totes elles vinculades al Grup d'Entitats Catalanes per la Família (GEC), entre les quals el col·lectiu e-cristians i la FANOC. El delegat de la FANOC a Sant Cugat, Josep Manuel Prats, ha explicat que els membres de la seva associació hi han assistit a títol personal, però que comparteixen les idees dels organitzadors.

Josep Manuel Prats

El Pacte per la Vida i la Dignitat defensa els drets de la família, i per tant també els de la família nombrosa. Defensa idees afins a les que defensa la FANOC.


Abans de començar la missa hi ha hagut un enfrontament verbal entre el col·lectiu Maulets i diversos assistents a la concentració. Els Maulets han desplegat pancartes on es llegien lemes contra l'homofòbia i a favor de l'avortament lliure i gratuït, a les quals els assistents han contestat qualificant-los d''assassins'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.