El Grup de Joves de la Parròquia ha acabat ja de recaptar el material de la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Els organitzadors diuen que enguany hi ha menys famílies que necessitin l'ajuda

Els organitzadors diuen que enguany hi ha menys famílies que necessitin l'ajuda

La campanya 'Un nen, una joguina' del Grup de Joves de la Parròquia ha arribat al seu punt final amb l'objectiu de recaptar material i diners suficients perquè cap nen o nena es quedi sense el seu regal de Reis. Els organitzadors de la iniciativa asseguren que enguany s'ha reduït el nombre de famílies santcugatenques que necessiten aquesta ajuda i fan una valoració positiva de la col·laboració dels santcugatencs.

La campanya 'Un nen, una joguina' d'enguany va començar el passat 23 de desembre amb un concert al Monestir, que va comptar amb l'assistència d'unes 300 persones i va servir per recaptar uns 1.500 euros.

Fins aquest dimarts a la nit, a més, el Grup de Joves de la Parròquia ha recaptat les donacions i els regals de la ciutadania, que serviran perquè cap nen o nena del municipi es quedi sense el seu regal de Reis. Una de les organitzadores de la iniciativa, Sílvia Ribó, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora que enguany hi ha menys famílies santcugatenques que necessiten aquesta ajuda per comprar joguines als seus fills.

Sílvia Ribó

Aquest any s'ha reduït el nombre de famílies que necessiten aquesta ajuda.


Des del Grup de Joves de la Parròquia fan una valoració positiva de les donacions en metàl·lic, tot i que troben a faltar algunes donacions de joguines comprades als establiments col·laboradors. De tota manera, els organitzadors de la campanya 'Un nen, una joguina' esperen poder cobrir tota la demanda sense problemes. Sílvia Ribó.

Sílvia Ribó

La valoració és en part bona, perquè hem anat rebent joguines. Però no sabem si en tindrem prou aquest any. Per sort, tenim suficients diners per comprar-les.


Tot i que el termini per fer donacions s'ha acabat aquest dimarts al vespre, la feina del Grup de Joves de la Parròquia encara continua. Els dies 4 i 5 faran els lots per a les famílies i els distribuiran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.