Valldoreix rep els Reis Mags amb 300 litres de xocolata i 750 quilos de caramels


  • Comparteix:

La cavalcada sortirà a les 17.30h. de la plaça Mas Roig

La cavalcada sortirà a les 17.30h. de la plaça Mas Roig

300 litres de xocolata desfeta i 750 quilos de caramels serviran per rebre els Reis Mags d'Orient a Valldoreix. La cavalcada, organitzada per l'EMD i Creu Roja, sortirà de la plaça Mas Roig a dos quarts de 6 de la tarda i farà un recorregut pels principals carrers de Valldoreix, fins arribar a l'església de l'Assumpció.

La sortida està prevista a dos quarts de 6 de la tarda de la plaça Mas Roig, on hi haurà animació musical de la mà del Centre Musical de Valldoreix. La cavalcada farà un recorregut d'unes dues hores que passarà per l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer i arribarà fins a Can Cadena, per tornar després fins a l'església de l'Assumpció, on hi haurà una xocolatada i animació infantil.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, aconsella a les famílies que esperin l'arribada dels Reis Mags a l'inici o el final del recorregut.

Josep Casadellà

Queda un gran rectangle, que cobreix una àmplia zona de Valldoreix. Hi ha dos grans centres d'interès, al principi i al final, que estan molt propers. El més recomanable és que la gent es concentri allà.


Durant el recorregut, s'espera repartir uns 750 quilos de caramels. La xocolatada final doblarà les racions de l'any passat i arribarà als 300 litres de xocolata desfeta per endolcir i escalfar la celebració.

Pel que fa al concurs de carrosses, l'EMD de Valldoreix manté un primer premi de 150 euros i espera que els participants busquin l'originalitat en els guarniments. Josep Casadellà.

Josep Casadellà

El concurs de carrosses és un estímul perquè els participants busquin l'originalitat i mantinguin la qualitat de les carrosses.


En l'edició de l'any passat, l'Església Protestant de Valldoreix va guanyar el primer premi del concurs de carrosses i el va donar íntegrament als damnificats pel 'tsunami' que va afectar el sud-est asiàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.