L'Ajuntament assegura que l'Envelat de Nadal s'ha tancat amb èxit, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu


  • Comparteix:

Unes 30.000 persones han passat aquesta edició per l'espai lúdic del parc Ramon Barnils

Unes 30.000 persones han passat aquesta edició per l'espai lúdic del parc Ramon Barnils

Unes 30.000 persones han passat enguany per l'Envelat de Nadal. Des de l'Ajuntament, fan una valoració molt positiva de l'acollida que ha tingut un any més aquesta iniciativa així com del funcionament de les diverses propostes, que han permès gaudir d'un espai on fer diferents activitats en família.

L'Envelat de Nadal ha tancat la seva 16a edició amb un gran èxit de públic. Així ho demostren les 30.000 persones que, segons el consistori, han passat enguany per aquest espai lúdic del parc Ramon Barnils, i que superen les 25.000 de la darrera edició.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha remarcat però que la valoració és molt positiva sobretot a nivell qualitatiu, ja que es tracta d'una iniciativa que permet als santcugatencs aprofitar aquests dies de Nadal per fer diverses activitats en família. Solé s'ha felicitat també del component pedagògic de les propostes i de la bona acollida que han tingut les novetat d'aquest any com la carpa els contes, l'espai de motricitat infantil o els jocs de cuina 'Se te'n va l'olla'.

Àngels Solé

El fet de trobar un espai com aquest en que pares i fills puguin estar fills i compartir activitats és de les coses més maques quan tens temps per estar amb la família. I a més, les activitats noves han estat molt ben rebudes


La tinenta d'alcalde ha afegit que, davant d'aquesta bona resposta, algunes de les propostes d'aquesta edició es mantindran l'any vinent, tot i que amb modificacions. Solé ja ha avançat també que l'Envelat del 2006 acollirà alguna activitat vinculada a la història de Sant Cugat i al seu pas de vila a ciutat.

Àngels Solé

De cara a l'any que ve ens agradaria fer un espai que ens recordés d'alguna manera el que és la nostra història ja que durant aquest any volem treballar a nivell de ciutat per recuperar la nostra història com a vila i el pas de vila a ciutat


Pel que fa a les activitats per adults, la titular de Cultura ha assegurat que també han tingut una molt bona resposta, ja que segons ha dit, es programen menys activitats però molt pensades. Com ja és habitual, una de les principals atraccions ha sigut el Quinto de Nadal.

Recordem que l'Envelat de Nadal va obrir enguany les seves portes el dia 23 de desembre i que fins el 3 de gener ha ofert diversos tallers i activitats per a totes les edats i tots els gustos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.