El PP demana presència policial a la plaça Lluís Millet i a la zona dels cinemes


  • Comparteix:

Segons els populars, a aquestes zones hi ha grups que incomoden els vianants

Segons els populars, a aquestes zones hi ha grups que incomoden els vianants

El PP demana que hi hagi més presència policial al voltant del cinema de Sant Cugat i a la plaça Lluís Millet, perquè, segons els populars, hi ha grups de persones que molesten els vianants. D'altra banda, la formació proposa que es reforci el cos de la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat amb més agents.

El PP reclama que s'incrementi la presència de policia local a la zona dels cinemes Sant Cugat i la plaça Lluís Millet, perquè, segons els populars, hi ha grups que causen molèsties als vianants. La portaveu del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha posat com exemple d'inseguretat ciutadana l'atracament que va patir una jove a la sortida dels cinemes el dia de Reis.

Per aquest motiu, Rodríguez demanarà al ple que s'aclareixi si es prendran mesures per incrementar la seguretat a la sortida del cinema.

Berta Rodríguez

Sabent que els cinemes són una zona conflictiva, demanaré que s'expliquin quines mesures es prendran per aclarir el cas.


D'altra banda, la formació popular reclama que membres de la Policia Nacional espanyola reforcin el cos a Sant Cugat. Rodríguez considera que agents del cos estatal haurien de traslladar-se a localitats com Sant Cugat, on encara no s'ha portat a terme el desplegament dels Mossos d'Esquadra.

La portaveu popular explica que proposarà a la junta de portaveus de l'Ajuntament que es presenti una moció per incrementar la presència policial.

Berta Rodríguez

Proposarem a la junta de portaveus presentar una moció perquè s'incorporin més membres de la policia estatal espanyola a Sant Cugat.


Rodríguez ha xifrat en dotze agents el nombre de policies que haurien de reforçar el cos estatal de seguretat a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.