Els Castellers arriben a un acord amb el CMSC per assajar a la seva seu durant els propers dos anys


  • Comparteix:

L'Ajuntament pagarà 8.000 dels 14.000 euros que costa l'acord

L'Ajuntament pagarà 8.000 dels 14.000 euros que costa l'acord

Els Castellers de Sant Cugat assajaran a les instal·lacions del Club Muntanyenc durant els propers dos anys. La colla pagarà a l'entitat muntanyenca 14.000 euros, dels quals l'Ajuntament aportarà 8.000. Aquest acord és fruit del conveni de col·laboració signat per les dues associacions aquest dimarts.

La signatura del conveni permet als camises verdes assajar a la sala polivalent del CMSC cada dimarts i divendres, de vuit del vespre a onze de la nit. D'aquesta manera, la colla castellera abandonarà la zona esportiva de la Rambla del Celler, on fins ara assajava.

El president del CMSC, Narcís Castanyer, ha destacat que l'entitat està oberta col·laborar amb la resta d'associacions de la ciutat.

Narcís Castanyer

El Club Muntanyenc de Sant Cugat està obert a cooperar amb altres entitats i institucions a causa de l'espai de la nostra seu.


L'acord contempla que la colla pagui 14.000 euros per l'ús de la sala polivalent durant els propers dos anys. En acabar el termini, les dues entitats estudiaran la continuïtat de l'acord. En un futur, la colla castellera hauria d'assajar al Celler Cooperatiu, que, en l'actualitat, es troba a l'espera que el ministeri de Foment adjudiqui les obres per adequar l'espai.

El president de Castellers de Sant Cugat, Daniel Sandoval, s'ha mostrat satisfet per haver arribat finalment a aquest acord.

Daniel Sandoval

La colla necessitava un espai i el CMSC, una col·laboració econòmica. Al final, hem trobat l'acord entre les dues necessitats.


L'acord recull que l'Ajuntament aporti 8.000 dels 14.000 euros que costa la cessió de l'espai a la colla castellera. Segons les dues entitats, la intervenció del consistori ha facilitat que s'hagi pogut assolir aquest conveni. Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha remarcat la voluntat d'ajudar des de l'administració els Castellers de Sant Cugat perquè puguin tirar endavant els seus projectes.

La colla castellera ha assajat per primera vegada a la sala polivalent del CMSC just després de la signatura del conveni de col·laboració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.