Dos anys de presó per un home que va agredir la seva exparella a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un home de 25 anys ha estat condemnat a dos anys de presó per haver maltractat, amenaçat i lesionat la seva excompanya i haver entrat sense permís al domicili que havien compartit a Sant Cugat. L'acusat també haurà de pagar una multa de 1.152 euros per aquests delictes i faltes i una indemnització de 13.000 euros a la víctima.

La fiscalia, l'acusació particular i la defensa de Miguel B.M., de 25 anys i nacionalitat equatoriana, han acordat una pena de dos anys de presó per a l'acusat. En el judici, celebrat aquest dimarts, l'acusat ha reconegut haver amenaçat i agredit la seva exparella el gener del 2003 mentre ella es trobava en el bar on treballava a Sant Cugat. La víctima va rebre puntades de peu i un cop de puny a la cara que li ha deixat seqüeles al nas.

El dia següent als fets, l'acusat va tornar a amenaçar la seva exparella a la casa que havien compartit a Sant Cugat. L'home va trencar la porta i va intentar agredir la noia, que es va refugiar al lavabo fins que va arribar la policia.

El condemnat s'ha compromès a reparar els desperfectes ocasionats al domicili de la víctima, valorats en 260 euros. A més, no podrà apropar-se a menys d'un quilòmetre de la noia agredida durant els propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.