Creu Roja Sant Cugat-Rubí disposa d'una nova ambulància des d'aquest mes


  • Comparteix:

La unitat pot convertir-se en un vehicle medicalitzat en cas de necessitat

La unitat pot convertir-se en un vehicle medicalitzat en cas de necessitat

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí compta amb una nova ambulància des d'aquest mes de gener. Es tracta d'una unitat de suport vital bàsic, però que també es podria arribar a utilitzar com a un ambulància medicalitzada en cas que fos necessari. Aquesta nova unitat, sumada a la ja existent, donarà servei Sant Cugat i Rubí.

Una nova ambulància ha estat el regal que aquestes festes han rebut els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Sant Cugat-Rubí. Es tracta d'una nova unitat climatitzada, amb presa externa de corrent, material mèdic i material d'immobilitzacions.

L'Oficina Local de Creu Roja només disposa de dues unitats, ja que aquest és el màxim permès. Aquesta nova adquisició però, ha permès renovar-ne una de les dues, ja que l'anterior tenia 8 anys d'antiguitat, com ha explicat un dels membres de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, David Bea, al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

David Bea

Diposem de dues ambulàncies que degut a la nostra activitat és el nombre que se'ns permet.


Aquesta nova ambulància està destinada a proporcionar un suport vital bàsic, però en cas d'emergència també podrà convertir-se en una ambulància medicalitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.