El PP reclama accelerar la negociació del pla d'escoles bressol


  • Comparteix:

Els populars denuncien un dèficit de places per a menors de 3 anys

Els populars denuncien un dèficit de places per a menors de 3 anys

El Partit Popular demana que s'acceleri la negociació del pla d'escoles bressol de la Generalitat. Segons el PP, Sant Cugat podria aconseguir 320 noves places per a menors de 3 anys amb aquest pla. Els populars també demanen que cada nova plaça se subvencioni amb 6000 euros en comptes dels 5000 que preveu el govern català.

El PP denuncia la manca de places per a infants menors de 3 anys a la ciutat. Els populars han subratllat que menys de la meitat de les 2.630 criatures amb menys de tres anys de Sant Cugat, unes 1300 aproximadament, disposen d'un lloc a escoles bressol. Segons el PP, només el 12% d'aquestes places són públiques.

Per aquest motiu, el PP reclama als partits del consistori que es negociï amb la Generalitat el pla d'escoles bressol del govern. Segons els populars, a Sant Cugat li pertoquen 225 noves places en aquesta iniciativa. A aquesta xifra, s'hi podrien sumar 95 llocs si s'hi inclou la part proporcional d'altres places que el govern contempla per al Vallès Occidental. D'aquesta manera, asseguren els populars, Sant Cugat podria comptar amb 320 noves places d'escola bressol. Escoltem la portaveu del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Aquest pla de la Generalitat preveu crear 855 places més per a la comarca. A Sant Cugat ens correspondrien 95 d'aquestes places.


A més, els populars demanen que s'augmenti fins als 6.000 euros la subvenció per cada plaça atorgada en comptes dels 5000 que es contemplen en l'actualitat. El PP ha posat com a exemple Barcelona i l'Hospitalet que han negociat la subvenció a l'alça amb el govern i han aconseguit 6.000 euros per cada nou lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.