Recoder torna a denunciar els endarreriments de Correus per mitjà de cartes als diaris, afirmant que és una acció 'desesperada'


  • Comparteix:

L'alcalde torna a denunciar, per mitjà d'una carta als diaris, el mal funcionament del servei de Correus a Sant Cugat. Lluís Recoder assegura que aquesta és un acció 'a la desesperada', ja que Sant Cugat acumula molts anys de mal funcionament del servei sense que l'ens estatal hagi aplicat mesures per solucionar la situació de forma definitiva.

Recoder ha explicat que, després de les diverses reclamacions i de la publicació d'una carta a diversos diaris on denunciava les demores en el lliurament del correu a la ciutat, no ha rebut cap resposta per part de l'ens postal.

L'alcalde ha reiterat que els endarreriments que pateix el servei al nostre municipi són 'inadmissibles' i que aquesta és una situació s'arrossega des de fa molts anys. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Recoder ha afegit que no queda cap més alternativa que continuar insistint per solucionar el problema.

Lluís Recoder

Demano responsabilitats a Correus i al govern espanyol sense cap mena de resposta. No queda res més que continuar insistint.


Lluís Recoder ha assegurat també que no acceptarà el reforç temporal de la plantilla, sinó que exigirà que Correus apliqui mesures per solucionar la situació de forma definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.