El pla en Cooperació i Solidaritat, presentat davant la Xarxa Solidària


  • Comparteix:

L'esborrany pla municipal en Cooperació i Solidaritat Internacional 2006-2007 prioritza el foment de la pau i l'anàlisi de les relacions econòmiques entre Nord i Sud. La Xarxa Solidària i l'àrea de Polítiques Socials coincideixen a afirmar que el pla és similar al del curs anterior.

L'esborrany del pla en Cooperació i Solidaritat Internacional s'ha presentat aquesta setmana a la Casa de Cultura davant d'una vintena de persones. Tant l'equip de govern com la Xarxa Solidària coincideixen a assenyalar que el pla presentat manté un vincle amb l'anterior, ja que hi ha persitit els principals objectius.

Pel que fa als àmbits geogràfics d'actuació, el projecte se centra en la Mediterrània, l'Amèrica Llatina i el Sàhara Occidental. Una de les novetats principals del projecte són destinar una partida econòmica per a emergències. Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon,

Toni Ramon

L'esbós que presentem sorgeix del pla anterior, que havia estat consensuat l'any passat amb la Xarxa Solidària.


L'esborrany del pla també preveu una convocatòria per projectes al desenvolupament i de sensibilització. El pla també preveu una aportació econòmica per col·laborar amb la Universitat Internacional de la Pau.

La dinamitzadora de la Xarxa Solidària, Marga Julià, remarca que el pla d'aquest curs és molt similar a l'anterior.

Marga Julià

El pla 2006-2007 és molt similar a l'anterior. Són molt poques les coses que s'han canviat respecte el pla del curs anterior.


Quan s'acabi de consensuar el pla amb la Xarxa Solidària, el projecte passarà pel ple municipal per a l'aprovació definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.