Els resultats de l'informe PISA, a debat en una xerrada a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La professora de Didàctica Neus Sanmartí analitzarà aquest dijous els resultats de l'informe PISA en un xerrada a la Casa de Cultura. La conferència, organitzada per la Comissió d'Ensenyament Públic de Sant Cugat, tractarà els baixos resultats acadèmics assolits per l'alumnat català en les proves del document.

L'informe PISA recull els resultats de les proves de rendiment acadèmic fetes a alumnes de 15 anys de 45 països de l'OCDE. En les matèries analitzades - llengua, matemàtiques i ciències- els adolescents catalans estan per sota de la mitjana de la resta de països.

La intenció de la xerrada és ajudar a comprendre els resultats i donar idees sobre què poden fer les famílies i el professorat per millorar els resultats. Escoltem una de les integrants de la comissió d'ensenyament públic de Sant Cugat, Pilar Gorina.

Pilar Gorina

Neus Sanmartí clarificarà en la conferència què és aquest informe PISA i quins resultats aporta per a la nostra societat.


La xerrada de Neus Sanmartí forma part d'un conjunt de conferències sobre ensenyament que s'oferirà a pares i mares de Sant Cugat. La conferència tindrà lloc aquest dijous a la Casa de Cultura. L'acte començarà a les nou del vespre i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.