Els cossos policials de Sant Cugat traslladen a la fiscalia de Rubí els incidents i agressions d'un grup de violents


  • Comparteix:

Responsables dels cossos de policia local i estatal de Sant Cugat han presentat un escrit a la fiscalia de Rubí manifestant la seva preocupació pels reiterats incidents i agressions de baixa intensitat que protagonitzen, des de fa un temps, un grup de persones del nostre municipi. D'aquesta manera, els cossos policials esperen que la unió d'esforços permeti posar fi a aquesta situació.

Tot i assegurar que Sant Cugat continua sent una ciutat segura, darrerament des de l'Ajuntament i els cossos policials del municipi han manifestat la seva preocupació pels incidents que estan protagonitzant un grup de joves del municipi, i que en més d'una ocasió han acabat en insults o fins i tot alguna agressió, la darrera de les quals es va produir la setmana passada.

Per al gerent de l'Ajuntament, Pau Villòria, aquesta no és una situació excepcional en una ciutat de les dimensions de la nostra, però si que es tracta d'un problema que altera la bona convivència.

Pau Villòria

Sant Cugat és una població de més de 70.000 habitants i es produeixen les mateixes situacions violentes que en d'altres ciutats semblants. Si que és cert que hi ha un grup de persones que la policia local tenen identificades i que amb certa periodicitat alteren la convivència.


Davant d'aquesta situació, i després que la policia hagi detingut aquestes persones en diverses ocasions, ara els dos cossos policials han decidit adreçar-se a la fiscalia de Rubí per manifestar-li la seva preocupació i demanar la seva col·laboració per mirar de resoldre el problema. Pau Villòria.

Pau Villòria

La sensació que tenim és que tal com entren surten i per això vam pensar que seria bo manifestar la nostra preocupació a la fiscalia per tal que se'n faci ressò. Nosaltres fem fins on podem i hem d'esperar que la justícia actuï com s'espera que actuï


Recordem que ens els darrers mesos, alguns col·lectius i entitats de la ciutat han denunciat diverses situacions d'amenaces, insults i fins i tot agressions, i que recentment s'ha constituït una Plataforma ciutadana en contra de les Agressions.

D'altra banda, a finals de la setmana passada, agents de policia local i estatal van identificar un grup de 6 persones que estaven a la plaça Lluís Millet i que portaven gos pit-bull i un matxet militar. El propietari del gos, un jove de 22 anys que anava indocumentat, va ser traslladat a comissaria on va ser identificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.