Veïns de Mira-sol denuncien tres anys de retard en el soterrament de les línies telefòniques


  • Comparteix:

L'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol denuncia que el soterrament de les línies telefòniques de cinc sectors del districte acumula tres anys de retard. Els residents de la zona reclamen a l'equip de govern que faci pública la data definitiva de les obres, responsabilitat de Telefónica.

L'entitat de veïns afirma que cinc sectors de Mira-sol esperen el soterrament de les línies telefòniques des de fa tres anys. Segons l'associació, en la urbanització d'aquests sectors ja s'havien previst el soterrament del cablejat telefònic. Per aquest motiu, el veïns reclamen que l'Ajuntament faci pública la data definitiva de l'inici de les obres, que són responsabilitat de Telefónica.

Un dels membres de l'associació veïnal de Sant Joan de Mira-sol, Jaume Massanés, afirma que és difícil d'entendre per què no s'han realitzat aquests treballs.

Jaume Massanés

És difícil entendre com el soterrament de les línies telefòniques no s'hagi fet encara. D'això, ja en fa tres anys.


L'associació afegeix que els veïns ja han pagat el 50% del soterrament, 180.000 euros aproximadament, mitjançant contribucions especials. Massanés lamenta que no s'hagin realitzat les obres malgrat haver aportat la quantitat econòmica acordada.

Jaume Massanés

Els veïns ja hem pagat la nostra part, que és el 50% del cost de les obres, i encara no s'han realitzat els treballs previstos per soterrar les línies telefòniques.


Els veïns també reclamen que el consistori expliqui si es contempla una clàusula d'indemnització per endarreriment en el contracte les obres. En cas afirmatiu, l'associació demana que la quantitat econòmica serveix per reduir l'aportació dels residents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.