La nevada del cap de setmana provoca problemes a Les Planes i La Floresta


  • Comparteix:

La neu s'ha convertit en la gran protagonista del cap de setmana. La forta nevada que va caure durant la matinada i tot el matí de dissabte ha obligat la brigada municipal a treballar intensament al llarg d'aquests dies. La immensa majoria d'incidències han estat ocasionades per la caiguda d'arbres, principalment a La Floresta i Les Planes, on també s'ha produït un tall en el subministrament elèctric que ha afectat centenars d'usuaris.

La intensa nevada caiguda la nit de divendres i dissabte al matí ha obligat a treballar sense parar la brigada municipal. Tres màquines llevaneus i dos camions de sal s'han dedicat, durant tot el cap de setmana, a retirar la neu que dificultava les connexions per carretera, especialment als punts més elevats del municipi.

Els equips de jardineria de l'Ajuntament i de les empreses concessionàries també han aportat el seu gra de sorra, i han col·laborat activament en la retirada d'arbres caiguts, principals causants dels maldecaps que han tingut molts veïns aquest cap de setmana, especialment a La Floresta i Les Planes.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, explica quina ha estat la feina que han dut a terme les brigades aquests dies, així com quins han estat els principals problemes.

Joan Recasens

Hem tingut tres equips permanents. Avui han estat treballant en dos fronts; retirant neu i tirant sal. A més, hem comptat amb la tasca dels equips de jerdineria de l'Ajuntament i de les empreses concessionàries, que anaven retirant els arbres caiguts.


A banda d'això, el trànsit ha quedat plenament restablert a la carretera de l'Arrabassada, després que l'haguessin de tallar com a conseqüència del temporal de fred i neu d'aquest cap de setmana. No obstant, les autoritats recomanen que se circuli amb precaució.

La pluja i la suau pujada de temperatures de diumenge han facilitat la feina de les brigades, que seguiran treballant fins que la normalitat quedi plenament restablerta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.