Desactivat el pla d'alerta pel risc de nevades


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha desactivat les mesures preventives que es mantenien des de dijous a la tarda per fer front al temporal de neu, tot i que la brigada municipal i també personal de parcs i jardins i de les empreses concessionàries continuen treballant per restablir la normalitat. Una de les principals tasques, a hores d'ara, és retirar els prop de 140 arbres que han caigut a la via pública.

Nombrosos arbres caiguts, carrers gelats i talls de llum han estat les principals conseqüències de la nevada que ha caigut durant la nit de divendres i també dissabte.

Els districtes de la Floresta i les Planes, han estat una vegada més els principals afectats per aquesta situació. Tot i això, 3 màquines llevaneus i dos camions de sal s'han dedicat, durant tot el cap de setmana, a retirar la neu que dificultava les connexions per carretera, especialment als punts més elevats del municipi, mentre que personal de Parcs i Jardins i també de les empreses concessionàries de serveis han col·laborat per retirar els arbres caiguts.

I és que el temporal ha fet caure prop de 140 arbres privats a la via pública, dificultant o fins i tot impedint el pas de persones i vehicles. És per això que els serveis municipals i els Bombers centren actualment la seva atenció en retirar aquests arbres i retornar la normalitat al municipi. Així ho ha assegurat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Encara la brigada municipal continua treballant a la Floresta, les Planes i on sigui necessari, i es continua treballant des de Parc i Jardins per retirar els arbres que han caigut o es van haver de tallar per restablir el pas


Aquest dilluns la circulació ja s'havia recuperat amb tota normalitat a les carreteres de Vallvidrera i de l'Arrabassada, que durant el cap de setmana s'han hagut de tallar en diverses ocasions a conseqüència de la nevada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.