Amics de la Unesco ha apadrinat gairebé un centenar d'infants de Romania


  • Comparteix:

L'entitat continua la campanya de recollida de material escolar i roba

L'entitat continua la campanya de recollida de material escolar i roba

Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han aconseguit apadrinar fins avui 97 infants de la localitat romanesa de Roman. Mentrestant, l'entitat continua la campanya de recollida de roba d'hivern i material escolar destinat a zones necessitades de Romania.

Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han aconseguit que diverses famílies hagin apadrinat fins avui 97 infants de la localitat romanesa de Roman. Els padrins aporten 18 euros al mes per cobrir les necessitats d'infants d'un dels territoris més pobres de Romania.

Paral·lelament, l'entitat continua la recollida de roba d'hivern i material escolar per a les zones romaneses més necessitades. La Fundació Pacea, integrada per monjos franciscans, s'encarrega de l'organització i supervisió de l'ajuda que arriba des de Sant Cugat.

El president d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchallí, anima els santcugatencs a apadrinar infants romanesos.

Llorenç Batchallí

Encara hi ha molts nens per apadrinar a Romania. 18 euros al mes són poca cosa per a nosaltres, però per a ells són vitals.


Amics de la Unesco recull enguany el material al local de la Creu Roja a l'església de l'Assumpció de Valldoreix. Aquest espai està obert dilluns de deu del matí a una del migdia i de dimarts a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.