Apareixen pintades amenaçadores a la façana del Casal Popular La Guitza


  • Comparteix:

L'entitat denuncia que les agressions i intimidacions no són aïllades

L'entitat denuncia que les agressions i intimidacions no són aïllades

El Casal Popular La Guitza ha tornat a patir un atac la matinada d'aquest dimarts, en aquesta ocasió en forma de pintades amenaçadores i petites destrosses. Els responsables de l'entitat denuncien que les intimidacions d'un grup concret de joves violents no s'aturen i demanen mesures preventives a l'administració.

A les pintades s'hi poden llegir frases com 'Catalanista fascista' al costat d'una creu gammada i símbols anarquistes, a més d'insults amenaçadors contra els membres de l'entitat. Els agressors també han trencat una part del rètol que hi ha a la façana del casal.

Un dels membres de La Guitza, Quim Pla, ha recordat que aquest atac no és un fet aïllat, ja que el casal independentista ja ha patit agressions anteriorment.

Quim Pla

Fa un temps van intentar cremar La Guitza. Aleshores vam posar una mica més de seguretat i no havíem tornat a patir més atacs fins ara, a banda d'intimidacions verbals.


Els membres de La Guitza s'han mostrat impotents davant aquest tipus d'agressions i han denunciat que un grup determinat de violents, conegut de la policia, continua actuant amb impunitat. En aquest sentit, Quim Pla ha demanat a l'administració mesures preventives per eradicar aquest problema.

Quim Pla

L'administració hauria de treballar més en prevenció, no pas un cop fet el delicte. Hauria de destinar més recursos a temes socials per evitar que aquests problemes es manifestin.


Pla considera que la solució policial al problema de les agressions només té resultats a curt termini, però no soluciona el conflicte de fons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.