HP i Àngel Martínez reben els premis Francesc Macià


  • Comparteix:

La multinacional Hewlett Packard, amb seu a la nostra ciutat, i l'empresari santcugatenc Àngel Martínez i Miquel, han rebut dos dels guardons President Macià que atorga la Generalitat. A l'acte, que s'ha celebrat aquest dimecres ales Drassanes de Barcelona, hi han assistit l'alcalde de la ciutat i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda en representació santcugatenca.

Nascut a Astúries al 19334, Ángel Martínez i Miquel ha estat guardonat per la seva trajectòria al capdavant de l'empresa Sociedad General de Electrificadores (SOGESA), pionera en aspectes tècnics professionals. A més, l'empresa SOGESA ha creat una escola dedicada a la formació d'enginyers tècnics entre d'altres professions del sector.

Pel que fa a l'empresa Hewlett Packard, la multinacional ha rebut una placa en reconeixement a la seva trajectòria durant els darrers 20 anys a Catalunya i a la seva tasca de promocionar solucions tecnològiques orientades a tots els nivells, des de particulars a empreses i institucions internacionals. Recordem que l'empresa té una de les seves seus europees a la nostra ciutat des de l'any 1990.

En declaracions al Magazín 'Sant Cugat a fons' la directora financera de la companyia, Mercè Barcons, explicava que aquesta distinció de la Generalitat és a la feina de tots aquests anys i a tots els grups de negoci que conformen HP.

Mercè Bracons

Aixó és un reconeixement a molta gent i grups de negoci. Vam començar amb la venda d'impressores de gran format i ara ens hem convertit en un centre multinegoci.


L'acte de lliurament dels guardons ha comptat també amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, que hi ha volgut assistir en representació de la ciutat. Recoder ha volgut remarcar la trajectòria dels dos guardonats.

Lluís Recoder

L'empresa HP està molt bé a Sant Cugat dóna feina a moltes persones. I Àngel Martínez se li va atorgar la medalla per la seva trajectòria professional.


Els premis President Macià van ser fundats l'any 1938 per la Generalitat republicana per reconèixer els mèrits laborals dels treballadors i empresaris catalans, i que l’any 1982 van ser recuperats per tal de distingir la trajectòria professional de persones i entitats residents a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.