La Zona Esportiva de Coll Favà acull diumenge els actes d'homenatge a Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'equipament municipal passarà a dir-se, des d'ara, Zona Esportiva de Jaume Tubau

L'equipament municipal passarà a dir-se, des d'ara, Zona Esportiva de Jaume Tubau

La Zona Esportiva Municipal de Coll Favà acull aquest matí els actes d'homenatge al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau. Després d'aquest informatiu, Ràdio Sant Cugat emetrà un seguiment especial dels actes. Durant el matí es descobrirà una placa commemorativa, es plantarà un arbre de record i s'oferiran actuacions de sardanes i dels Castellers de Sant Cugat.

Les instal·lacions esportives de Coll Favà, que a partir d'aquest diumenge durant el nom de Jaume Tubau, seran l'escenari dels actes d'homenatge al desaparegut tinent d'alcalde. La comissió ciutadana encarregada d'organitzar els actes ha programat, a partir de les 11 del matí, que es descobreixi una placa commemorativa i es planti un roure en record a Tubau en aquest espai.

A més, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretarà 'El cant dels ocells', els Castellers carregaran un pilar i l'Entitat Sardanista farà una ballada multitudinària.

El president de la comissió ciutadana d'homenatge a Jaume Tubau, Miquel Garcia, explica per què s'ha decidit batejar la zona esportiva municipal amb el nom del desaparegut tinent d'alcalde.

Miquel Garcia

La comissió va valorar algun espai que perdurés en el temps. Per això, vam decidir rebatejar la zona esportiva amb el nom de Jaume Tubau.


En concloure aquests actes d'homenatge, cap al migdia, l'esport prendrà el relleu i es jugarà un triangular de futbol entre els veterans del Sant Cugat Esport, els del FC Barcelona i els de l'Espanyol. La sacada d'honor la farà Miquel Tubau, fill del polític. A la primera mitja part, l'Esbart Sant Cugat i el grup Mediterrània ballaran el Paga-li Joan.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que l'homenatge a Tubau és una conseqüència espontània de la tristor que va generar la seva mort entre la població.

Lluís Recoder

L'homenatge a Tubau era obvi i merescut. Des del moment de la seva mort, la reacció espontània de tristesa feia veure venir que calia organitzar un homentge.


La comissió ciutadana d'homenatge a Jaume Tubau, que ha organitzat els actes conjuntament amb l'Ajuntament, demana la màxima participació ciutadana pel completar el pilar dels Castellers i ballar les sardanes i el Paga-li Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.