Tres projectes solidaris a l'Equador, el Marroc i l'Argentina s'emporten 16.000 euros de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'àmbit de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament ha destinat 16.000 euros a finançar tres projectes solidaris del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. L'Equador, el Marroc i l'Argentina són els països beneficiaris de les ajudes, en consonància amb les àrees geogràfiques prioritàries que marca el Pla d'Actuació Municipal en Solidaritat i Cooperació Internacional.

Un projecte de desenvolupament econòmic i social de les organitzacions camperoles i indígenes a l'Equador, una granja pedagògica per a joves al Marroc i una iniciativa de capacitació de dirigents comunitaris a l'Argentina són els tres projectes que ha finançat l'Ajuntament, amb un total de 16.293 euros.

Aquestes iniciatives es desenvolupen en dues de les àrees geogràfiques que prioritza el Pla d'Actuació Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, l'Amèrica llatina i la zona del Mediterrani. A més, prioritzen el desenvolupament social des de la base, com explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Volem aconseguir enfortir uns projectes d'iniciativa de base social. Mobilitzacions de la societat civil per democratitzar les poblacions i aconseguir un desenvolupament econòmic i social just en aquests països del Sud.


Els tres projectes que finança l'Ajuntament han estat avalats per l'assemblea del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Aquesta organització, formada per ajuntaments catalans i ens municipalistes, s'encarrega també de fer un seguiment acurat dels projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.