Massiva participació ciutadana en els actes d'homenatge a Jaume Tubau


  • Comparteix:

Centenars de persones han assistit aquest diumenge als actes d'homenatge al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau, que han tingut lloc a la Zona Esportiva Municipal que a partir d'ara portarà el seu nom. Durant la jornada, que ha comptat amb l'assistència de familiars, amics i representants polítics i d'entitats, s'ha descobert una placa commemorativa, s'ha plantat un roure en el seu record i s'han ofert actuacions de sardanes i dels Castellers de la nostra ciutat, així com un partit de futbol entre els Veterans de l'Espanyol i el Sant Cugat Esport.

Les instal·lacions esportives de Coll Favà, que a partir d'ara duran el nom de Jaume Tubau, han estat aquest diumenge l'escenari dels actes d'homenatge al desaparegut tinent d'alcalde. El portaveu de la Comissió Ciutadana, Miquel Garcia, ha agraït a tots els assistents el seu suport i ha demanat als santcugatencs que s'impliquessin en la jornada.

Miquel Garcia

Per mi ha estat un honor ser el portaveu de la Comissió que ha representat tots els ciutadans de Sant Cugat. Per això demano que no només mirin sinó que participin


Els actes d'homenatge s'han iniciat amb la plantada simbòlica d'un roure i la descoberta d'una placa commemorativa on es destaca que les instal·lacions esportives passen a portar el nom de Jaume Tubau. Després que el violoncel·lista de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, David Franch, hagi interpretat 'El cant dels ocells', han tingut lloc els parlaments, que han corregut a càrrec del mateix Miquel Garcia, del president del Sant Cugat Esport FC, Àlex Barberà, i de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder.

En un discurs molt emotiu, Barberà ha dit que l'extinent d'alcalde sempre ha estat i estarà entre els santcugatencs.

Àlex Barberà

El seu pare em va dir que si és veritat que hi ha cel, el Jaume està allà. Ara li contesto; el Jaume està amb tots nosaltres.


De la seva banda l'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder, ha destacat les qualitats humanes de Tubau.

Lluís Recoder

Jo hem quedo amb la lliçó d'en Jaume. Val la pena lliurar-se a les persones, al seu poble, intensament i sense demanar res a canvi.


Finalitzats els parlaments ha arribat el torn dels Castellers de Sant Cugat, que han descarregat un pilar simbòlic d'homenatge a Tubau, i de l'Entitat Sardanista de la nostra ciutat, que ha organitzat una ballada de sardanes que ha comptat amb la nombrosa participació del públic. Un grup format per un centenar d'infants del club han format, sobre el rectangle de joc, la paraula 'Jaume'.

La jornada ha finalitzat amb la disputa d'un partit de futbol entre el Sant Cugat Esport i els Veterans de l'Espanyol, que s'han endut la victòria, i amb la ballada del 'Paga-li Joan' a càrrec de l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.