L'Ajuntament lliura la medalla d'or de la ciutat a la família de Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'esposa i els fills de Tubau han recollit aquesta distinció, atorgada al títiol pòstum al desaparegut tinent d'alcalde

L'esposa i els fills de Tubau han recollit aquesta distinció, atorgada al títiol pòstum al desaparegut tinent d'alcalde

La família de Jaume Tubau ha rebut la medalla d'or de la ciutat que el ple municipal va acordar atorgar, a títol pòstum, al desaparegut tinent d'alcalde. Coincidint amb la cerimònia de lliurament dels primers Premis 'Ciutat de Sant Cugat', el municipi ha retut un emotiu homenatge a Tubau, en reconeixement a la seva tasca i la seva dedicació a la ciutat. Tubau es converteix així, en el quart santcugatenc que rep aquesta distinció.


Jordi Puigneró

"Tinc enveja d'un noi que és molt millor que jo, que quan veu un nus, el talla o el desfà, i jo, en canvi, no el tallo ni el desfaig..."


L'acte de lliurament de la medalla d'or de la ciutat ha començat amb aquest poema, que ha llegit el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, en record amb seu company, Jaume Tubau, que va morir el passat mes de setembre.

En nom de la ciutat, i en presència de tots els regidors del consistori, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat l'acord assolit pel plenari municipal, el passat 5 de setembre, de concedir a títol pòstum la medalla d'or de la ciutat al desaparegut tinent d'alcalde.

Recoder ha remarcat que aquesta és una distinció que, fins el moment, només han rebut els 3 primers alcaldes que ha tingut la ciutat des de la recuperació de la democràcia, i que ara s'ha atorgat també a Jaume Tubau, en reconeixement al seu optimisme i generositat, a la seva dedicació i al seu amor per Catalunya i per Sant Cugat. Visiblement emocionat, l'alcalde ha assegurat que, amb aquest acte, la ciutat reconeix la gran vàlua de Tubau.

Lluís Recoder

Ha estat un toc molt emotiu però absolutament merescut i compartit per moltíssima gent de Sant Cugat. El Jaume va ser una gran persona i avui la seva ciutat li ha reconegut


L'esposa i els fills de Tubau han estat els encarregats de recollir aquesta medalla d'or de mans de l'alcalde i dels regidors, enmig de clares mostres d'emoció. Laura Pires ha volgut agrair a l'Ajuntament i a la societat santcugatenca les nombroses mostres d'estimació cap al seu marit, assegurant que són un reflex de l'amor de Tubau cap al seu poble i la seva gent.

Laura Pires

No tinc paraules ni m'imaginava que es pogués fer un homenatge al meu marit com s'ha fet, ni que sortís del poble. La medalla d'or és un honor que només tenen els 3 alcaldes de la democràcia i ara el Jaume, i això és un sentiment que portaré sempre


El lliurament de la medalla d'or de la ciutat a la família de Jaume Tubau ha anat precedit per la projecció d'un vídeo que recollia diversos moments de la vida d'aquest santcugatenc, en una clara mostra del seu caràcter alegre i optimista i de la seva entrega a la seva ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.