Sant Cugat i Rubí estudien l'arranjament del Torrent dels Alous


  • Comparteix:

Els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí estudien l'arranjament del Torrent dels Alous, una zona natural ubicada entre els dos termes municipals. El projecte està pendent d'una reunió en la qual s'han de concretar l'actuació i l'aportació econòmica de cada consistori.

Fins ara, l'àrea de Medi Ambient de Rubí ha realitzat 25 actuacions per millorar la zona pertanyent al seu terme municipal. El Torrent dels Alous es trobava degradat, ja que s'utilitzava per abocar residus d'indústria i voluminosos de particulars. Amb aquestes actuacions, Rubí ha recuperat una àrea on ara es pot passejar i fer esport.

A hores d'ara, els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí estudien com restaurar la zona compresa entre els termes municipals de les dues localitats. L'àrea es troba a tocar de l'AP-7, una infraestructura que talla el recorregut del camí natural. Segons l'Ajuntament de Rubí, l'arranjament d'aquest espai pot costar 50.000 euros aproximadament.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, afirma que cal concretar l'actuació i l'aportació econòmica dels consistoris.

Eduard Pomar

Sense finançament no hi haurà actuació. Estem pendents d'una reunió per concretar l'actuació i els diners que cal aportar.


El tinent d'alcalde ha remarcat que el pas de l'AP-7 per la zona distancia els santcugatencs del Torrent dels Alous. Per aquest motiu, Pomar ha afegit que valoraran el profit que pugui treure Sant Cugat d'aquesta actuació.

Eduard Pomar

Sant Cugat valorarà la utilitat d'aquest lloc. És a dir, cal saber si els santcugatencs en podran gaudir.


El camí del Torrent dels Alous recorre prop de cinc quilòmetres, en els quals es poden trobar diverses espècies d'arbres i animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.