Les clíniques del doctor Morín estudien tancar les seves portes per dificultats econòmiques


  • Comparteix:

Les clíniques avortistes de Carlos Morín no reprendran la seva activitat a causa de 'les dificultats econòmiques' que travessen, malgrat que el ginecòleg santcugatenc va quedar en llibertat provisional sense fiança la setmana passada. Morín i la seva esposa han estat gairebé dos mesos a la presó per cometre, presumptament, avortaments il·legals.

Segons l'advocat del metge, la vintena de treballadors de les clíniques Ginemedex, TCB i Barnamedic han demanat a la Generalitat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per 'insolvència patrimonial'. En aquests moments, les clíniques no tenen recursos econòmics, els treballadors no han cobrat les últimes nòmines i, si marxen de la feina, no cobrarien l'atur.

L'advocat ha afegit que Morín, de 64 anys, es podria jubilar i vendre el mobiliari i l'instrument mèdic de les clíniques, ja que els locals no són seus. La decisió judicial, a més, l'impedeix exercir la seva professió i entrar a les clíniques.

El jutge va deixar en llibertat amb càrrecs Morín, acusat de presumptes avortaments il·legals a les clíniques Ginemedex-TCB de Barcelona. La seva dona també va quedar en llibertat amb càrrecs juntament amb una altra col·laboradora. Els tres imputats, que estaven a la presó preventiva des del 30 de novembre, estan acusats de delictes d'avortament il·legal, associació il·lícita, intrusisme professional i falsedat documental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.