L'associació AVAN celebra avui un sopar benèfic a Sabadell


  • Comparteix:

Unes 650 persones han confirmat la seva assistència

Unes 650 persones han confirmat la seva assistència

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) espera que el sopar que celebra l'entitat aquest divendres a Sabadell serveixi per sumar un nou gra de sorra a la construcció de la futura seu de l'associació. Unes 650 persones han confirmat la seva assistència al sopar, que també servirà de presentació oficial de la fundació de l'entitat.

Finals del 2007 o principis del 2008. Aquestes són les dates que es marca la Fundació AVAN per acabar de construir la seva seu al carrer Estrella de Sabadell. La construcció de l'edifici, de 400 metres quadrats, suposarà una despesa d'1'8 milions d'euros. Per d'aleshores, s'han recollit 150.000 euros, un 8% del pressupost total, i amb el sopar d'aquest divendres s'espera arribar al 12%.

Pel president d'AVAN i membre del patronat de la Fundació, Miquel Aguilar, el sopar, al qual ja s'han inscrit 650 persones, és una activitat més destinada a sumar esforços, un punt i seguit en la recaptació de recursos per la construcció de l'edifici.

Miquel Aguilar

Estem convençuts que el centre era una realitat però és indubtable que el sopar és un punt i seguit, no tot acaba ni comença amb el sopar, hi ha molta feina fer


El sopar, a més de per recollir diners, també servirà per presentar la fundació AVAN, creada el desembre passat i per conscienciar a la població de les problemàtiques de les malalties neurològiques. En aquest sentit, Aguilar també ha volgut agrair l'esforç de les institucions i l'impuls de la Taula de Malalties Neurodegeneratives.

Miquel Aguilar

Amb la ciutat de Sant Cugat des de fa tres anys tenim unes relacions molt fluïdes, la regidoria de Serveis Socials ha fet una feina única, la taula de malalties neurodegenaratives


En el futur més immediat la Fundació AVAN té planejat establir contactes amb el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per adaptar el 'Tock Ball', un joc d'entrenament per esportistes d'elit a familiars i afectats per alguna malaltia neurodegenerativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.