L'Associació Catalunya contra el Càncer oferirà a partir de març, un servei de suport als malalts i als seus familiars


  • Comparteix:

El servei estarà ubicat a la Casa de Cultura, en un espai cedit per l'Ajuntament

El servei estarà ubicat a la Casa de Cultura, en un espai cedit per l'Ajuntament

La delegació local de l'Associació Catalunya contra el càncer ha anunciat que el proper mes de març engegarà el servei de suport als malalts de càncer i els seus familiars a la Casa de Cultura. Les sessions, a càrrec d'una psiconcòloga, es portaran a terme gràcies a l'espai que l'Ajuntament ha cedit a l'entitat.

A partir d'aquest mes de març, les persones que pateixin un càncer i els seus familiars que ho desitgin, podran gaudir del servei de suport que està engegant l'Associació Catalunya contra el càncer a la Casa de Cultura. Concretament, el servei comptarà amb una psiconcòloga que atendrà a les persones que ho sol·licitin dos dies a la setmana.

D'aquesta manera, s'intenten paliar les necessitats que existeixen en aquesta àrea, tal i com ha explicat la presidenta de la delegació local de l'Associació Catalunya contra el càncer, Marta Martí, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Marta Martí

Feia molta falta aquí a Sant Cugat i estem molt contentsque l'Ajuntament ens doni el recolzament necessari perquè el malalt no hagi de marxar a fora a trobar l'ajuda


Martí ha explicat que ja fa prop d'un any que l'Ajuntament va cedir aquest espai a l'Associació, però que no ha estat fins ara que s'han pogut ultimar els detalls necessaris i disposar dels serveis de la psiconcòloga. L'objectiu és que el servei permeti donar els consells necessaris però, sobretot, oferir suport moral tant als malalts afectats de càncer com als seus familiars. .

Marta Martí

Hi haurà una psiconcòloga se centrarà en donar consells, però sobretot suport moral als malalts afectats de càncer i als seus familiars.


Amb nou servei complementa la tasca que habitualment porta terme l'Associació i que aquest cap de setmana s'ha centrat en el sopar anual contra el càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.