El sopar benèfic de l'Associació Catalunya contra el Càncer reuneix més de 450 persones a la Masia Can Magí


  • Comparteix:

Unes 460 persones han participat aquest dissabte al sopar benèfic anual organitzat per la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. El sopar, que ha tingut lloc a la masia Can Magí, ha inclòs, entre d'altres, una tómbola i una subhasta amb l'objectiu de superar els 57.000 euros recaptats l'any anterior. Els diners es destinaran a ajudar malalts i familiars i a finançar la investigació mèdica.

La masia de Can Magí ha estat l'escenari aquest dissabte del tradicional sopar anual contra el càncer organitzat per la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. La presidenta de la delegació, Marta Martí, ha mostrat en tot moment la seva satisfacció tant per la gran assistència de gent com per les donacions que han aportat empreses, entitats i particulars per aquesta causa.

Martí ha explicat que tots els diners recaptats seran destinats als malalts i els seus familiars, així com també per finançar futures investigacions.

Marta Martí

És una tasca preciosa, on es destinen els diners per investigació i per suport als malalts i és fantàstic.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per la important tasca que fa aquesta delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Un grup de gent que treballa d'una manera desinteressada per ajudar a les famílies dels malalts i els pròpis malalts.


A part dels diners recaptats amb aquest sopar, la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer té previst fer altres activitats per recollir diners que aniran destinats als malalts i a la investigació. Un campionat de golf i una funció de teatre són algunes de les activitats que s'estan preparant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.