Unes 300 persones participaran a la setena edició de la caminada Sant Cugat - Montserrat


  • Comparteix:

Unes 300 persones, segons el Club Muntanyenc, participaran enguany a la setena edició de la caminada popular Sant Cugat - Montserrat. La iniciativa, que consistirà en un recorregut de 42 quilòmetres, se celebrarà el dia 12 de març i comptarà amb serveis d'assistència per aquelles persones que no aconsegueixen arribar al final. La sortida serà a les 5 del matí a la seu del Club i l'últim control serà a dos quarts de set al Monestir de Montserrat.

El dia 12 de març a les 5 del matí tindrà lloc la sortida de la caminada popular Sant Cugat - Montserrat des de la nova seu del Club Muntanyenc. La iniciativa, que se celebra cada dos anys, arriba enguany a la seva setena edició i des de l'organització s'espera arribar als 300 participants.

El recorregut ha estat retocat respecte a l'anterior edició, celebrada ara fa dos anys, i ara arriba als 42 quilòmetres. Per a la pujada fins el Monestir de Montserrat, l'organització ha volgut remarcar que no es tracta d'una cursa, i que es disposarà del temps necessari per poder fer el camí. Així ho explica el responsable de comunicació del Club, Jesús González.

Jesús González

No es tracta d'una cursa amb un ritme d'aproximadament de 4 km per hora que es pot completar amb 10 hores. A més hi ha instal·lats controls d'assistència.


González ha afegit també que al llarg del recorregut hi haurà un total de cinc controls de l'organització, on també es disposarà d'aigua i aliments per als participants. La tornada a Sant Cugat es farà amb un servei d'autocar que s'ha de reservar i pagar en el moment de la inscripció.

De la seva banda, el president de la secció de muntanya, Joan Valls, ha explicat que la seguretat dels participants no ha de ser una preocupació, ja que una cinquantena de voluntaris ajudaran totes aquelles persones que ho necessitin.

Joan Valls

Som els mateixos voluntaris que donen soport als participans i també ajuden a fer més curt el camí.


Un any més, la caminada compta amb el patrocini de l'empresa Amat Finques i també de l'Ajuntament de Sant Cugat, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Consell Català de l'Esport.

Recordem que les inscripcions es poden fer fins el proper 8 de març a la seu del Club Muntanyenc amb un preu de 15 euros i de 12 per als socis del Club. El preu de la reserva de l'autobus és de 8 euros i s'hauran d'abonar en el moment d'efectuar la inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.