El CPA celebra dissabte el Dia d'Andalusia pensant en la nova seu i en l'agermanament amb Montellano


  • Comparteix:

La presència de l'alcalde de Montellano i les obres de construcció de la nova seu de l'entitat marquen la festivitat de dia d'Andalusia que celebrarà, aquest dissabte, el Centro Popular Andaluz. L'associació ja té la mirada posada en la celebració de l'any que ve en la que es commemoraran els trenta anys del CPA a la nostra ciutat, un esdeveniment que el seu president vol 'celebrar amb tots els santcugatencs'

Aquest dissabte el Centro Popular Andaluz celebrarà la seva darrera diada andalusa a l'actual seu. La jornada estarà marcada, a més, per la presència de l'alcalde de Montellano, ciutat amb la qual el CPA vol realitzar un agermanament.

Precisament, aquest proper dilluns marxarà una delegació santcugatenca cap a Montellano per avançar en aquest agermanament. El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha apuntat però aquest procés no serà una realitat fins que l'Ajuntament de la nostra ciutat no es pronunciï. Així ho ha afirmat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Antonio Rodríguez

Amb l'Ajuntament encara no he parlat però la cosa està molt calenta, dilluns marxem a Montellano i això és un bon senyal, tot i que l'Ajuntament s'ha de pronunciar


D'altra banda, Rodríguez també ha explicat que ja tenen la vista posada en la celebració de l'any vinent, data en que es commemoraran els 30 anys de l'entitat santcugatenca. Una festa que Rodríguez vol celebrar de manera oberta a tot Sant Cugat i no com fins ara, que segons ha dit s'ha celebrat d'esquena a la ciutat.

Antonio Rodríguez

Volem fer una gran festa en la que s'impliqui tot Sant Cugat peruquè fins ara hem treballat una mica d'esquena a la ciutat


Rodríguez també ha explicat que les obres de la futura seu s'acabaran, segons Promusa, al mes de juliol, tot i que el CPA ha consultat a un arquitecte que considera que els treballs no estaran finalitzats abans de l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.