Sant Cugat s'adhereix al Pla Educatiu de l'Entorn per fomentar la cohesió social


  • Comparteix:

La conselleria d'Educació i l'Ajuntament de Sant Cugat han signat aquest dimecres el Pla Educatiu d'Entorn. El conveni pretén fomentar la cohesió social del sectors més desafavorits i consolidar el català com a llengua d'ús social habitual. Juntament amb Sant Cugat, s'han adherit al pla 26 municipis catalans més.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i la consellera d'Educació, Marta Cid, han signat aquest dimecres el document per posar en marxa el Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cugat. Aquesta actuació es dirigeix a tota la comunitat educativa, però especialment als sectors socials més desafavorits. Els eixos bàsics del pla són el foment de la cohesió social i la consolidació del català com a llengua d'ús social habitual.

Lluís Recoder

És un projecte que se sumarà a d'altres inciatives que hem endegat i que tenen com a objectiu la cohesió social


Recoder i Cid han signat aquest document en la 2a Jornada d'Educació i Municipis. En una taula rodona d'aquesta jornada, Recoder ha posat l'urbanisme de Sant Cugat com a exemple de política de cohesió social. L'alcalde ha remarcat que la construcció de pisos socials a tots els indrets del municipi per evitar la guetització de barris de la ciutat.

Lluís Recoder

L'urbanisme pot generar cohesió social o, si e sfa una mala política, pot ocasionar la guetització d'alguns barris o zones d'una ciutat


Recoder ha afegit que l'habitatge de protecció municipal és una de les polítiques d'integració social. Segons Recoder, aquesta construcció d'edificis ha d'estar acompanyada per la creació de noves escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.