Recoder aposta per potenciar les relacions educatives i econòmiques per a un futur agermanament amb Montellano


  • Comparteix:

L'alcalde visita aquests dies la ciutat andalusa

L'alcalde visita aquests dies la ciutat andalusa

L'agermanament entre Sant Cugat i la població sevillana de Montellano avança a bon ritme. L'alcalde, Lluís Recoder, que es troba de visita a la localitat andalusa, ha remarcat que la col·laboració en els àmbits educacionals i de relacions econòmiques entre les dues poblacions són dos dels eixos principals que conformaran la unió entre els dos municipis.

El procés d'agermanament entre Sant Cugat i la localitat sevillana de Montellano ha centrat la visita de l'alcalde Lluís Recoder a la localitat andalusa. En aquesta trobada, que es produeix després de la presència de l'alcalde de Montellano, Paco Salazar, al Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat en motiu de dia d'Andalusia, Recoder ha remarcat que són les ciutats, més que no pas els ajuntaments, les que han d'encapçalar aquestes col·laboracions.

Recoder ha assegurat que els agermanaments no són processos artificials, sinó que es construeixen de manera natural, a mida que la col·laboració entre els pobles es va fent més i més forta, tal com s'ha fet en el procés d'agermanament de Sant Cugat amb la localitat piamontesa d'Alba. Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

La idea és fer coses en comú i sorgeix la necessitat d'estrènyer més la vinculació i afirmar el protocol d'agermanament. El procés és similar al que tenim amb la ciutat italiana d'Alba.


En aquesta visita a Montellano, l'educació i les relacions econòmiques entre els ciutadans d'una i altra localitat han centrat els debats, tal com ho ha remarcat l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Parlarem d'economia perquè es poden donar moltes oportunitats per fer coses els uns amb els altres, i tots en podem treure profit.


Recoder ha subratllat que 162 persones empadronades a Sant Cugat van néixer a Montellano, i que prop de 1000 santcugatencs tenen les seves arrels a la localitat andalusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.