S'incendia un cotxe al carrer Escoles sense ocasionar danys personals ni més desperfectes materials


  • Comparteix:

Un vehicle estacionat al carrer Escoles de Sant Cugat s'ha incendiat com a conseqüència d'una explosió sense ocasionar danys personals ni més desperfectes materials. Segons han explicat els veïns a Radio Sant Cugat el cotxe es trobava abandonat des de fa més d'un any. Tot i les reiterades denúncies a la policia local ningú l'havia retirat. L'incident s'ha produït cap a les 7 i ha calgut la intervenció d'una dotació dels bombers per apagar el cotxe incendiat.

De moment es desconeixen les causes del fet tot i que els veïns sospiten que ha estat un acte vandàlic. Fins el moment, ni la policia ni bombers han determinat les causes de l'incendi. Una desena de veïns s'han apropat fins el lloc dels fets alertats pel soroll de la forta explosió.

El carrer escoles es troba al centre urbà de Sant Cugat just al costat del Centre d'ensenyament infantil i primària, Joan Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.