El ple del Parlament reclama mantenir les hores en català de TVE


  • Comparteix:

El ple del Parlament de Catalunya demana que Televisió Espanyola a Sant Cugat mantingui l'actual nombre d'hores d'emissió en català. La proposició no de llei aprovada aquest dijous també insta l'execuitu espanyol a assegurar els llocs de treball del centre de producció.

Tots els grups del Parlament han aprovat aquest dijous una proposició no de llei que reclama el manteniment de les hores d'emissió en català del centre de Televisió Espanyola a Sant Cugat. La proposició insta el govern català a fer gestions per millorar les hores d'emissió en català, a mantenir Sant Cugat com a centre de producció important i a assegurar els llocs de treball.

Per la seva banda, el president de la Generalitat ha assegurat que el tancament de Ràdio4 i la reducció de les desconnexions en català de TVE no són 'una sensació agradable'. No obstant això, Maragall ha recordat que es tracta d'una "decisió política que no depèn de nosaltres", sinó que ha estat presa pel govern espanyol.

El conseller primer, Josep Bargalló, ha rebutjat aquest dijous els motius econòmics davant el sanejament de RTVE i ha demanat al govern espanyol que mantingui els serveis de Ràdio 4 i de TVE a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.