La pluja desllueix la recollida de signatures d'Intermón Oxfam pel deute extern


  • Comparteix:

El mal temps ha deslluït la recollida de signatures d'Intermón Oxfam per acabar amb el deute extern. Tot i que han hagut de desmuntar la parada una hora abans del que estava previst, la secció local de l'entitat ha recollit prop de 150 signatures. Durant el mes de març tots aquells qui ho desitgin podran signar en les butlletes que es dipositaran a la Casa de Cultura.

La plaça Octavià ha estat l'escenari escollit per la secció local d'Intermón Oxfam per recollir signatures per acabar amb l'impacte d'aquest deute als països del Tercer Món. Tot i que estava previst que es poguessin recollir signatures i sensibilitzar durant tot el matí de diumenge la intensa pluja que ha caigut ha provocat que la taula s'hagués de retirar abans d'hora. De totes maneres, la presidenta de la secció local, Mari Creu Moya, s'ha mostrat molt satisfeta davant la resposta dels santcugatencs.

Mari Creu Moya

Ha sigut una llàstima, però al començament ha estat molt bé, hi ha voluntaris fins i tit de Sabadell perquè és molt important resoldre el tema del deute extern.


El deute extern és un dels problemes més greus que afecten als països en vies de desenvolupament, perquè condicionen tota la seva economia. En aquest sentit està previst que el mes que ve el Congrés dels Diputats tramiti una nova llei que reguli el tractament del deute contret amb Espanya. És per aquest motiu que entitats com Intermon Oxfam recullen signatures, per pressionar als diputats en la tramitació de la llei.

Mari Creu Moya

Recollim firmes perquè al Parlament tinguin una mica de pressió i que sàpiguen que hi ha gent que està lluitant perquè canviin les normes del deute.


Per a tots aquells qui no s'hagin pogut acostar a la plaça d'Octavià, la secció local de l'entitat disposarà butlletes a la Casa de Cultura per acabar de recollir signatures durant el mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.