Els Castellers de Sant Cugat es presenten oficialment al Club Muntanyenc


  • Comparteix:

La fita d'enguany és assolir els castells de 8

La fita d'enguany és assolir els castells de 8

Els Castellers de Sant Cugat s'han reunit aquest diumenge per celebrar un primer assaig obert abans de començar la temporada el cap de setmana vinent. La cita també ha servit per presentar-se davant dels membres del Club Muntanyec amb els qui a partir d'ara compartiran local. Els santcugatencs es marquen els castells de vuit com a fita per a aquesta temporada.

La sala polivalent del Club Muntanyenc ha estat l'escenari de l'assaig en obert dels Castellers de Sant Cugat. Després d'un taller per a la canalla, que ha atret mitja dotzena de nens, tots aquells qui han volgut han pogut veure l'assaig dels santcugatencs. Un dels cap de colla, Marc Maimó, ha destacat els objectius d'aquesta cita, que ha servit per presentar-se davant els membres del Club Muntanyenc amb els qui compartiran espai.

Marc Maimó

L'objectiu és doble; obrir-nos el màxim a la gent de Sant Cugat, veure en quin estat de forma estem i sobretot presentar-nos davant la gent del Club Muntanyenc ja que compartim la seva casa.


La colla castellera es marca com a fita els castells de vuit després d'haver-se consolidat en la gamma de set la temporada passada. Maimó ha volgut destacar la dificultat d'empendre castells de vuit, una gamma que requereix més participació.

Marc Maimó

El següent pas és fer castells de vuit i necessitem més massa de gent. Treballem per aconseguir-ho i estem convençuts que durant aquest any, en algun moment podrem probar-ho.


La temporada dels castellers comença el proper diumenge al barri de Gràcia de Barcelona amb els castellers de Gràcia i els de Sants per commemorar Sant Medir, que celebren les tres colles.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.