Veïns de l'avinguda Rius i Taulet denuncien els actes vandàlics que fa un grup de joves


  • Comparteix:

Els veïns del número 49 de l'Avinguda Rius i Taulet volen que es posi fi als actes vandàlics que tenen lloc a les nits. Segons aquests ciutadans, diversos joves es dediquen a fer pintades a les parets i ascensors i aixecar les rajoles del terra.

Els veïns d'aquest bloc de pisos han apuntat que les bretolades s'han intensificat, i fins i tot, han afectat al supermercat que hi ha a la planta baixa de l'edifici. Segons aquest veïns, les destrosses són perpetrades per un grup de joves que actuen ben entrada la nit.

La brutícia és un altre dels problemes que s'afegeixen a les queixes veïnals. Ampolles de vidre trencades, llaunes i bosses de plàstic són alguns del exemples que denuncien els veïns.

Pel que fa al supermercat que hi ha a l'edifici, els amos s'han queixat que aquests joves obrin les portes del local per fer saltar l'alarma. No obstant. La direcció del local no ha denunciat els fets perquè consideren que és un cas habitual. Les mateixes fonts han indicat que el grup de joves és d'unes 15 o 20 persones, format tant per nois com noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.