Uns desconeguts roben diners a la seu de Creu Roja de Sant Cugat


  • Comparteix:

Uns desconeguts han entrat a robar la matinada d'aquest dimecres a la seu de Creu Roja de Sant Cugat. Els lladres s'han endut una quantitat econòmica encara per determinar. La Policia Nacional espanyola ha iniciat la investigació del cas.

Els desconeguts haurien entrat a la seu aquesta matinada després de trencar un vidre del local del carrer Sant Juli. Els lladres han robat una quantitat de diners de l'associació encara per determinar.

El matí d'aquest dimecres, el personal de la neteja ha trobat el desperfecte i ha avisat la Policia Nacional espanyola. El cos estatal ja ha iniciat la investigació del cas.

Enric Martínez és el vicepresident de l'entitat a Sant Cugat.

Enric Martínez

S'han trobat un finestra trencada de la planta baixa. Algú ha entrat i ha agafat una quantitat de diners.


Creu Roja ha formalitzat ja la denúncia del robatori a les dependències de la Policia Nacional espanyola. Segons Creu Roja, aquest és el primer robatori que pateix l'entitat a Sant Cugat. Fins ara, només havien patit actes vandàlics al pati de la seu local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.