Últims dies per presentar fotografies al concurs que organitza Eroski sota el títol de 'Mulla't amb el Medi Ambient'


  • Comparteix:

El proper 31 d'agost finalitza el termini de participació de la segona edició del concurs de fotografia Eroski. El certamen convocat per la gran superfície comercial porta el títol 'Mulla't amb el medi ambient' i el seu tema és la natura relacionada amb l'aigua. L'objectiu d'aquest concurs és promoure el respecte per l'entorn natural entre la gent jove.

Fins el moment s'han presentat un total de 32 fotografies. Els participants, d'entre 12 i 16 anys, han de seguir en tot moment el Codi ètic per fotografiar la natura de la Fundació Grup Eroski. Amb la finalitat de que els participants cuidin i respectin l’ecosistema, el Codi ètic aplega preceptes com ara que el benestar del medi natural és més important que l’obtenció de la imatge.

Las fotografies seleccionades s’enviaran a la seu de la Fundació Grup Eroski, on el jurat escollirà les millors imatges. Les instantànies hauran de tenir una mida de 18 x 24 cm i es podran lliurar als taulells d'informació o a les bústies col·locades a tal efecte. Les obres que s’hagin presentat als hipermercats Eroski i Maxi quedaran exposades durant els mesos que duri al concurs, per tal que els clients dels diferents centres comercials puguin votar les seves fotos preferides.

Pel que fa als premis, el primer premi està dotat amb 2.000 euros, el segon amb 1.500 i el tercer amb 1.000. També s'inclouen un quart i cinquè premi dotats amb 750 i 500 euros respectivament. Cap premi podrà quedar desert i cap autor podrà rebre més d'un.

El Concurs Nacional de Fotografia és una més de las iniciatives de Fundació Grup Eroski en el mateix camp, com ara l’Exposició sobre l’aigua que ja es va poder veure a Sant Cugat fa uns mesos.

El concurs està funcionant des del mes de juny als 55 hipermercats Eroski i Maxi de tota Espanya i en els supermercats Consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.