La Guitza organitza una calçotada popular per celebrar el seu tercer aniversari


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza celebra aquest diumenge el seu tercer aniversari amb una calçotada popular a la plaça Pep Ventura. El col·lectiu independentista fa un balanç positiu de la seva trajectòria i reivindica la necessitat d'un espai combatiu i alternatiu per al jovent santcugatenc.

El Casal Popular La Guitza va néixer fa tres anys de la mà de membres del col·lectiu independentista Maulets amb l'objectiu de convertir-se en un espai de referència per al jovent combatiu de Sant Cugat. Posteriorment, altres entitats es van anar sumant al projecte, entre les quals hi ha l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, el CASC, l'Alternativa Estel i Revolta Global.

Els membres de La Guitza fan una valoració molt positiva dels seus tres anys d'història. Així ho ha dit un dels membres del Casal, Aram Vernet.

Aram Vernet

El balanç és el de l'esforç i la satisfacció. Ha costat molt a nivell econòmic, de papers i trabes de l'Ajuntament. Però hem aconseguint crear un teixit jove molt maco.


Per celebrar el tercer aniversari, La Guitza organitza aquest diumenge a la plaça Pep Ventura una calçotada popular. L'activitat té un preu de 8 euros i comptarà amb l'amenització musical d'un grup santcugatenc.

Des de La Guitza esperen que l'Ajuntament no posi trabes a la celebració d'aquesta activitat, com va passar en ocasions anteriors. Aram Vernet considera que el fet que el Casal 'molesti' el consistori és un bon senyal.

Aram Vernet

A nivell propagandístic, és important que hi hagi un local així a Sant Cugat. Molesta a molta gent i a l'Ajuntament, i això és bo.


Entre els principals projectes de futur, La Guitza retransmetrà a partir d'ara els partits del FC Barcelona. A més, cada últim diumenge de mes es retransmetrà una pel·lícula en pantalla gegant.

Els membres del Casal volen deixar enrera els episodis violents que ha patit el local, com l'intent de cremar-lo i diverses pintades amenaçadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.