Promusa expedienta propietaris que no ocupen els habitatges de protecció oficial


  • Comparteix:

Promusa ha obert quatre expedients a propietaris que no ocupen els seus habitatges de protecció oficial. Tècnics de l'empresa municipal han comprovat que altres persones viuen en aquests pisos. Promusa contempla iniciar tràmits judicials per recuperar els habitatges si els propietaris no justifiquen aquestes irregularitats.

L'empresa municipal d'habitatge ha enviat cartes als quatre adjudicataris per recordar-los que tenen l'obligació d'ocupar els pisos. En l'actualitat, altres persones ocupen els habitatges, malgrat no ser-ne els propietaris.

Promusa ha advertit a aquests adjudicataris que iniciarà els tràmits per resoldre el contracte de compra-venda per via judicial si no justifiquen aquestes irregularitats.

Tres dels habitatges on s'han detectat aquestes irregularitats pertanyen a l'edifici del carrer Domènec i Muntaner. La vivenda restant pertany al bloc de pisos situat a la zona de Can Cabassa.


Promusa ha remarcat que continuarà supervisant el compliment dels contractes per evitar irregularitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.