Els IES de Sant Cugat comencen avui les jornades de portes obertes


  • Comparteix:

Els quatre IES de la nostra ciutat comencen aquest dilluns les jornades de portes obertes. Entre avui i dijous, els centres mostraran les seves instal·lacions i l'oferta educativa als pares, mares i futurs estudiants. Els centres d'infantil i primària també continuen aquesta setmana amb les portes obertes.

L'IES Pla i Farreras comença aquesta tarda, a les 7, les jornades de portes obertes que durant tota la setmana s'estendran als quatre instituts públics de la nostra ciutat. Dimarts serà el torn del Leonardo da Vinci, dimecres el de l'Angelera Ferrer i dijous el de l'Arnau Cadell.

Els futurs alumnes i els seus pares i mares estan convocats a aquestes visites, que tenen l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de cada centre, les seves instal·lacions i els seu professorat. La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, recorda que també es pot rebre informació a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització, però recomana especialment participar a les jornades de portes obertes.

Àngels Solé

A través de l'OME donem tota la informació perquè els pares sàpiguen que els ofereix cada centre però res pot substituir l'anar el centre.


A més, aquesta setmana continuen les jornades de portes obertes als CEIPs de Sant Cugat. Aquest dilluns és el torn del Joan Maragall, dimarts de L'Olivera i dimecres del CEIP La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.