El Grup de Dones de Les Planes exposa els seus treballs realitzats al llarg de l'any


  • Comparteix:

Amb motiu dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona, el Centre Cívic de Les Planes ha acollit, aquest dissabte, la inauguració de l'exposició 'Creacions artesanals', a càrrec del Grup de Dones de la Creu d'en Blau. A la mostra, que és un recull de tots els treballs que les membres d'aquest col·lectiu han elaborat al llarg de l'any en diferents tallers, s'hi poden veure productes tan diversos com tovalles, llençols amb punt de creu i nombrosos quadres, entre d'altres. A banda de l'exposició, que culminarà demà, el Grup de Dones ha projectat un muntatge fotogràfic sobre els seus tallers i activitats i han realitzat una classe pràctica de 'Patchwork', que consisteix a elaborar diferents productes, com llençols, mitjançant retalls d'altres teles.

Aquest dissabte ha estat el dia triat pel Grup de Dones de la Creu d'en Blau per celebrar el Dia Internacional de la Dona, que va tenir lloc el passat 8 de març. Les membres d'aquest col·lectiu, que reivindica la igualtat de drets i oportunitats entre l'home i la dona, ha inaugurat una exposició, titulada "Creacions Artesanals", que recull tots els treballs realitzats per les seves membres durant el darrer any.

Entre els productes més destacats de la mostra hi ha coixins, llençols amb punt de creu, moneders, bufandes i una dotzena de quadres, entre d'altres. La presidenta d'aquesta associació de dones, Maite Echevarría, que també ha participat en l'elaboració de diversos d'aquests productes, s'ha mostrat molt contenta pels treballs realitzats i per com ha anat l'acte d'inauguració.

Maite Echevarría

Molt bé. Ha estat molt bé. Hi ha molta cosa, i tota exposada. Ens ha costat molt però ens agrada molt.


A banda d'aquesta exposició, que es tancarà aquest diumenge, s'ha projectat un fotomuntatge, titulat "Les dones donen vida als barris", sobre les diverses activitats que realitzen els Centres Cívics de Les Planes, La Floresta i Mira-Sol. Posteriorment, el Grup de Dones de la Creu d'en Blau ha realitzat un taller, dirigit per l'experta Rosa Prat, de Patchwork, que consisteix a elaborar diversos productes mitjançant retalls de tela de diferents colors.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ha inaugurat l'exposició, ha elogiat la feina de dinamització del barri que realitza el Grup de Dones i ha destacat el resultat dels seus treballs artesanals.

Lluís Recoder

El grup de Dones de Les Planes és molt actiu, i fan una molt bona feina. El resultat ha estat magnífic. Però hi ha un fet més important. Venir aquí i trobar-se és una teràpia. Aquí comparteixen problemes i il·lusions i tiren endavant.


El grup de Dones de la Creu d'en Blau s'ha proposat, com a objectiu per a la celebració del Dia de la Dona de l'any vinent, editar un llibre de cuina centrat en els pastissos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.