L'associació Via Verda celebra una marxa per denunciar els projectes del PITC que afecten la serra de Collserola


  • Comparteix:

La protesta no ha tingut participació santcugatenca, malgrat el suport expressat pel Grup de Natura

La protesta no ha tingut participació santcugatenca, malgrat el suport expressat pel Grup de Natura

Sota el lema 'Ni túnels ni autopistes per Collserola', l'Associació Cerdanyola Via Verda ha encapçalat una marxa per protestar contra els projectes del Pla d'Infraestructures que afecten Collserola. La convocatòria no ha tingut participació santcugatenca, tot i que des del Grup de Natura hi ha donat suport i no descarten convocar una nova acció de protesta en un futur.

La passejada, que portava per lema 'Ni túnels ni autopistes per Collserola', ha començat a les 10 al berenador del parc de la Riera, al barri de Canaletes de Cerdanyola. Al llarg del seu recorregut, la protesta ha passat pels terrenys que es veurien afectats pel Vial de Cornisa, el túnel d'Horta i la Ronda Sud, amb l'objectiu de mostrar 'in situ' com afectaria la construcció d'aquests projectes a la serra de Collserola.

La marxa, que també s'ha secundat des de Molins de Rei, no ha tingut finalment participació santcugatenca. Tot i això, des del Grup de Natura del Club Muntanyenc, Lluís Llerena ha manifestat el seu suport a la iniciativa i no descarta convocar més endavant una nova protesta.

Lluís Llerena

La veritat és que no hi ha hagut participació pero ens solidaritzem amb la seva causa que és la nostra.


L'entitat demana la retirada d'aquests projectes del PITC i que les reserves viàries al Pla General Metropolità (PGM) es desafectin. Els integrants de l'Associació Cerdanyola Via Verda consideren que únicament les solucions de transport públic poden resoldre els problemes de mobilitat existents a la zona i, al mateix temps, respectar el medi natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.