Els santcugatencs Arcadi Oliveres i Vicens Fisas impartiran classes en la nova nova diplomatura en Cultura de Pau de la UAB


  • Comparteix:

Els sancugatencs Arcadi Oliveres i Vicenç Fisas són alguns dels professors de la diplomatura en Cultura de Pau que la UAB oferirà el proper curs. Els estudis tenen l'objectiu de proporcionar una visió dels diferents aspectes implicats en la cultura de la pau i la cultura de la guerra. Vicenç Fisas és el coordinador d'aquesta diplomatura, mentre que Arcadi Oliveres forma part de l'equip docent.

Per a accedir a aquests estudis, que disposa de 70 places, els alumnes han d'estar llicenciats o diplomats o acreditar coneixements vinculats amb la pau. El programa es dividirà en 4 blocs: "Introducció a la pau i a la transformació de conflictes", "La cultura de la violència", "Anàlisi i intervenció en conflictes" i "La construcció de la pau".

Aquestes estudis s'impartiran a la Universitat Autònoma de Barcelona a partir del mes d'octubre. El titular de la càtedra Unesco de la UAB, Vicenç Fisas assumeix la direcció de la diplomatura en Cultura de la Pau, mentre que Arcadi Oliveres, doctor en Ciències Econòmiques, forma part de l'equip docent. Oliveres, ha parlat sobre l'objectiu principal de la diplomatura en Cultura de Pau:

Arcadi Oliveres

L'objectiu d'aquesta diplomatura és donar als alumnes un instrument perquè coneguin d'una forma àmplia la cultura de la pau


Oliveres ha dit que l'èxit de la diplomatura es reflecteix en l'ampli nombre de tesis i treballs d'investigació que han fet els alumnes. El curs començarà a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.