Creu Roja organitza avui una nova sessió de donacions de sang


  • Comparteix:

Creu Roja continua amb la seva crida als santcugatencs perquè donin sang i col·laborin, d'aquesta manera, a lluitar contra l'escassetat de reserves dels hospitals de la zona. Tots aquells qui ho vulguin tenen una nova oportunitat dilluns a la tarda al Club Muntanyenc.

Després de la recollida d'aquest dissabte al Casal de Cultura, els santcugatencs tenen una nova oportunitat dilluns per solidaritzar-se i participar en la donació de sang. Creu Roja vol recordar que les donacions són sempre necessàries, i no tan sols en els moments més crítics com els períodes de vacances, moments en què hi hagi un increment dels accidents, o a finals de l'hivern, ja que amb el mal temps la gent s'acosta menys a donar sang a les unitats mòbils.

La col·laboració de la ciutadania a l'hora de donar sang és imprescindible per tal que les reserves, que acostumen a ser escasses, no arribin a nivells mínims, tal com assegura Enric Martínez, sotspresident de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí.

Enric Martínez

Nosaltres intentem sempre fer aquestes donacions periòdicament, de manera que les reserves no arribin mai a mínims. Normalment la Creu Roja treballa amb reserves per sis o vuit dies, amb la qual cosa sempre s'està al límit.


Els mínims requerits per ser donant de sang són ser major d'edat, no tenir més de 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. Enric Martínez recorda la importància de les donacions.

Enric Martínez

La sang és una de les coses que no podem produïr i que actualment resulta imprescindible per tractar accidents, per operacions i per tractaments llargs, que sense les donacions no es podrien fer.


Tots aquells qui no hagin pogut col·laborar amb aquesta campanya aquest dissabte ho podran fer aquest dilluns al Club Muntanyenc de cinc a dos quarts de nou del vespre.

La propera convocatòria de donació de sang tindrà lloc el proper dia 10 d'abril, de cinc a dos quarts de nou del vespre, a l'edifici de Creu Roja de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.