Les escoles ja poden disposar del DVD de la Marxa Infantil de Regularitat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc i Televisió de Sant Cugat han presentat un DVD, que es distribuirà per les escoles, amb consells per participar a la Marxa Infantil de Regularitat. La 48ena edició d'aquesat iniciativa es celebrarà el 2 d'abril i enguany sortirà de la plaça Ramón Barnils.

El DVD arribarà a les escoles amb informació complementària perquè els mestres d'educació física puguin promoure la marxa entre els més petits. Es tracta d'un video divulgatiu d'un quart d'hora de durada on es poden veure els materials, com es fa la marxa, les inscripcions o les classificacions, entre d'altres.

Des del Club muntanyenc han volgut mostrar així els aspectes més importants d'aquesta marxa, tal i com ha destacat el seu coordinador, Joan Carles Alayo.

Joan Carles Alayo

L'objectiu és que els nois i noies de Sant Cugat coneguin la marxa, com participar i les regles per caminar per la muntanya.


El DVD s'ha filmat amb Televisió de Sant Cugat i amb la col·laboració d'alguns nois del grup excursionista del club que han fet d'actors. El director de TVSC, Romà Ventura, ha destacat el seguiment que la cadena ha fet de la marxa.

Romà Ventura

TVSC ja fa uns 15 anys que fa un seguiment important de la marxa i el que poguem ho farem.


Enguany, la marxa se celebrarà el 2 d'abril i tant grans com petits faran el mateix recorregut, que començarà i acabarà a la plaça Ramón Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.