Recoder considera que hi ha una decisió política perquè l'hospital s'ubiqui a Rubí


  • Comparteix:

L'alcalde està a l'espera que li confirmin en breu quin serà l'emplaçament

L'alcalde està a l'espera que li confirmin en breu quin serà l'emplaçament

L'alcalde de Sant Cugat considera que hi ha una decisió política perquè el futur hospital de referència de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal s'ubiqui a Rubí. Tot i no tenir encara confirmació des del departament de Salut de la Generalitat, Lluís Recoder afirma que això es pot deduir pel fet que Rubí hagi presentat diversos terrenys a instàncies del govern català, mentre que a Sant Cugat només li han demanat una proposta.

Tot que la conselleria de Salut encara no ha fet pública quina serà la ubicació del futur hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, l'alcalde de la nostra ciutat considera que hi ha una decisió política perquè aquest equipament es construeixi a Rubí.

Lluís Recoder ha assegurat que encara està a l'espera que li confirmin oficialment l'emplaçament però que aquesta és la deducció a la que ha arribat després de veure com s'ha tractat aquest tema L'alcalde ha afegit que, en cas de confirmar-se aquesta opció, el que sí que demanarà és que l'hospital estigui proper a Sant Cugat i ben comunicat per mitjà de transport públic.

Lluís Recoder

A nosaltres ens van demanar un terreny, l'hem ofert i hem dit que estàvem aquí per parlar-ne però ens han dit que anaven fent la seva via, i per tant, jo faig la meva deducció, i és que hi ha una decisió política que aquest hospital anirà a Rubí


L'alcalde ha manifestat que una clara mostra d'aquesta voluntat política és el fet que Rubí ha presentat diversos terrenys perquè la proposta inicial no s'adequava als requisits de la Generalitat, mentre que Sant Cugat va fer una proposta i en cap moment se'ls hi ha plantejat la possibilitat de buscar un altre emplaçament més idoni.

Lluís Recoder

Pel que se, Rubí va presentar una proposta, li van dir que no els hi agradava i que en presentés una altra, i em sembla que n'ha presentat fins a 3. I a nosaltres ningú ens ha demanat que en presentéssim una altra perquè no els hi agradava


Lluís Recoder ha apuntat que té prevista una reunió en breu amb representants del departament de Salut del govern català en la qual podrien anunciar-li finalment aquesta decisió.

L'alcalde no ha descartat però, que tal i com havia avançat aquesta emissora, la consellera tingués previst fer aquest anunci el passat divendres durant la signatura del Pacte per la Salut, però que finalment optés per esperar-se i informar prèviament els ajuntaments dels municipis afectats com Sant Cugat i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.